Despre PhotoReading

PhotoReading este un program de citire şi învăţare accelerată. Este o abordare a materialului scris diferită de cea învăţată în şcoală şi se bazează pe rezultatele cercetărilor privind modul în care funcţionează creierul uman.

PHOTOREADING-UL ŞI CREIERUL

Cum funcţionează mintea umană

     Neuroştiinţa Cognitivă a arătat incredibila capacitate de învăţare a creierului uman. Este un procesor de informaţie extraordinar capabil să manipuleze mult mai multă informaţie la o viteză mult mai mare decăt am învăţat în şcoala.

     Consideră că pedagogii vorbesc cu partea conştientă/verbală a creierului tău. Şi totuşi, partea conştientă/verbală reprezintă doar 2% din totalul funcţiilor creierului tău. Cât şi cum ai reţine dacă ţi-ai implica restul de 98% în procesul de citire şi învăţare?

Creierul şi recunoaşterea tiparelor

     Atunci când se apropie de o nouă informaţie, în mod natural creierul caută tiparele pentru a vedea imaginea de ansamblu. Preferă să vadă totul odată şi apoi să caute moduri eficiente în care abordează situaţia. Asta dacă nu este antrenat să procedeze într-un alt mod, mai puţin eficient.

     În timp ce creierul funcţionează „de la întreg înspre părţi” noi învăţăm să citim într-un mod care încurajează o abordare diferită- „de la părţi înspre întreg”. Învăţăm să citim litere, apoi silabe, apoi cuvânt cu cuvânt, propoziţie cu propoziţie, paragraf cu paragraf. Deşi aceasta poate fi o metodă bună de a învăţa, puţini oameni depăşesc acest mod şi îşi folosesc creierul în modul în care funcţionează el natural- să treacă prin materialul scris mult mai repede.

 PhotoReading

     Tehnica de PhotoReading poate fi descrisă pe scurt drept un protocol pentru a folosi cele două extraordinare abilităţi ale creierului pe care deja le ai:

1)      capacitatea imensă de depozitare a minţii inconştiente

2)      un mecanism capabil să acumuleze informaţii la nivel inconştient într-un ritm extrem de rapid.

     Instructorii de PhotoReading au muncit în ultimii 20 de ani pentru a aduce mari îmbunătăţiri vitezei de a citi şi nivelului de înţelegere al materialului scris, asigurându-se în acelaşi timp că cei care folosesc această tehnică au profunde beneficii in toate domeniile vieţii lor.

    PhotoReading nu este doar despre a citi. Este despre a-ţi folosi imensele resurse ale creierului pentru a avea succes în fiecare domeniu din viaţa ta.

Cine poate învăţa PhotoReading

Oricine poate învăţa PhotoReading. Participanţii la curs au vârste cuprinse între 13 şi 96 de ani. Nu sunt necesare abilităţi speciale.

Despre Paul Scheele

Deşi pare o idee radicală, conceptul există înca din anii 1800, iar dovezi despre această abordare diferită a paradigmei de a citi există în diverse domenii, de la traininguri militare la arte marţial sau traditii religioase.

În 1986 Paul Sheele a redescoperit această tehnică şi a structurat-o într-o forma accesibilă pentru cei care işi doresc sau au nevoie să acumuleze o cantitate mare de informaţii într-un timp din ce în ce mai scurt.

Pentru urmatoarele cursuri verificati calendarul.

Urmatorul curs (2 zile): 18-19 iulie 2015

Pret: 1600 lei

 


 

Vezi mai jos ce spun clientii:

Razvan Stroici, Inginer

Simt nevoia sa va impartasesc ce lucru minunat mi s-a intamplat. De 4 zile am inceput sa fotocitesc materiale pt invatarea limbii engleze, si in timpul liber ascult lectiile audio. Astazi mi-a venit sa deschid o carte scrisa in limba engleza si am inceput sa citesc. Spre surprinderea mea citirea a fost foarte clara si cursiva. Am zis ca e o intamplare. Dupa care am inceput sa citesc cu voce tare. Incredil. Viteza la citit in limba engleza este egala cu cea a citirii limbii romana.

 

 

Lavinia Rasca – Director General EXEC-EDU

Pentru mine, acest curs a insemnat a aprofunda strategia cititului, intr-o atmosfera placuta, creativa, care m-a eliberat de prejudecati si m-a facut sa ma simt mai optimista, mai libera si mai increzatoare in success.

EXEC-EDU planuieste sa continue colaborarea cu Connie Larkin, organizand impreuna cu ea cursurile de PhotoReading si Productivitate si Eficienta.

 

 

Octavia Savu

Este incredibil cate raspunsuri poti gasi in tine. Trebuie doar sa cercetezi.

 

 

Nechifor Alexandra/Botosani

Cursul de PhotoReading mi-a validat lucrurile pe care le credeam naturale pentru a retine informatia. Fotocititul functioneaza pentru ca ori de cate ori am avut de rasfoit in timp record informatii multe, mintea mea parca stia dinainte ce informatii sunt utile sau nu.

Acest curs este foarte folositor pentru a invata in mod constient cum sa iti accesezi mintea nonconstienta.

 

Vlad Pasat, elev, aproape 16 ani/Rm. Valcea

Acest curs a fost o adevarata noua experienta declansatoare, o metoda mai rapida si mai eficienta de a “citi” carti, a le memora si accesa mai usor, o noua provocare in viata mea si un instrument de  a-mi face traiul mai eficient si mai ordonat.

Pe langa toate aceste lucruri, pentru mine, acest curs a insemnat o mare oportunitate de a cunoaste noi, deosebite si extraordinare persoane, care au facut aceste doua zile de weekend (25 si 26 august 2012) unice, si foarte iesite din comun fata de celelalte weekend-uri.

Informatii foarte utile si pline de folos.

Multumesc, Connie!

 

Angela Movileanu/Basarabia-Lisabona

Ce a insemnat pentru mine acest curs:

–        o tehnica noua de citire si abordare a informatiei

–         un joc cu sistemele mele de logica si mintea nonconstienta

–         o alta viziune asupra a ceea ce credeam ca stiu

–         o descoperire a frumusetii altor persoane si a frumusetii mele

–         am constientizat alte bariere care stateau intre mine si mine

–         o traire intensa, la diferite viteze

–         am cunoscut-o pe Connie!

Recomandari:

Este bine si frumos asa!

Multumesc!

 

Daniela Baciu/Targu Mures

Experienta traita in aceste doua zile a fost una cu adevarat revelatoare, cruciala, in procesul meu de autocunoastere. Am primit aici plusul de incredere de care aveam nevoie, incredere in mine, in abilitatile si talentele mele.

Am invatat sa prefer solutiile practice si nu atat cele “perfecte”.

Am invatat sa trec de la tiparul de gandire “totul sau nimic” la “Sambanol”

Pe langa multiplele avantaje ale fotocitirii, de care stiu ca voi beneficia de acum incolo, am avut si privilegiul de a cunoaste niste oameni cu adevarat deosebiti si autentici.

Va multumesc tuturor!

Iti multumesc Connie

 

Florin Pasat/Rm. Valcea

Cursul care mi-a oferit cele mai multe revelatii (breakthrough-uri) in doar doua zile.

Am aflat raspunsuri la intrebari, raspunsuri care se vor materializa in carti pe care o sa le scriu si in alte materiale de dezvoltare personala (DC, DVD, seminarii) pe care o sa le produc.

Am aflat o cale de acces la nonconstientul colectiv, cale care este extrem de practica (pragmatica) si ale carei rezultate se vor/se pot materializa in relatii imbunatatite, bani mai multi, stare de sanatate mai buna.

Am descoperit placerea de a pune intrebari “corecte”:  The quality of your life is the quality of your questions – Tony Robbins

Am intalnit oameni extraordinari, tot atatea posibilitati de a-mi creste orizontul, cunoasterea, reteaua de prieteni.

Multumesc!

 

Cristina Oprea/Bucuresti

Acest curs a insemnat o schimbare de 180 de grade in viata mea. Cand am aflat de existenta unei astfel de tehnici a fost ca si cum Universul ar fi ascultat neputintele mele si ar fi creat acest curs special pentru mine.

Connie mi-a largit intr-atat de mult perceptiile asuprea mea, asupra mediului inconjurator si asupra informatiei, incat pot aprecia ca fotocitirea este o tehnica infinit mai valoroasa decat abilitatile dezvoltate prin scoala si sistemul universitar, in marea lui majoritate.

Daca esti fotocititor, este clar ca nu ai nevoie de nici un Master sau MBA pentru a atinge performantele maxime ale profesiei din care provii.

Connie este exceptionala, unica, si tanjesc sa descopar linistea, pacea si cunoasterea pentru a ma apropia de starea de bine pe care o emana ea.

Connie, pentru mine esti ca o a doua invatatoare, doar ca infinit mai minunata!

Te imbratisez cu drag, si iti sunt recunoscatoare pentru tot ce vei aduce in bunastarea mea si a oamenilor cu care ma voi intalni de acum inainte.

 

Marin Adina/Iasi

Prin acest curs m-am eliberat, partial (pentru desavarsire trebuie sa exersezi) de frustrarea neputintei in fata teancurilor de carti de pe ecran, cu mirajul vesnic “de citit”.

Acum, aceste carti vor fi abordate intr-un mod dinamic si chiar ludic, spre surprinderea mea.

La capitolul recomandari…hmm, pai…. e perfect asa cum e! si perfect asa cum nu e,  culmea!

Multumesc!

 

Anca Gheorghita – eleva/Deva

Pentru mine acest curs inseamna inceputul unei noi etape, o etapa mai productiva si mai sanatoasa din punct de vedere mental.

Iti multumesc ca m-ai ajutat sa inteleg ca perfectiunea la care tindeam nu exista in realitate si ca sunt perfecta asa cum sunt.

Acest curs m-a eliberat si acum pot spune ca voi avea timp, in sfarsit, pentru a parcurge toate cartile la care am visat, dar si timp pentru a ma relaxa.

Multumesc!

 

Roxana Popa/Bucuresti

Cursul a insemnat o mare deschidere catre lucruri pe care nu le stiam, o sansa de crestere spirituala si materiala (bineanteles ca in orice conteaza foarte mult cat de deschis esti, astfel incat sa poti sa primesti maxim de valoare).

Am avut cateva revelatii surprinzatoare despre modul in care poti primi si te poti conecta la informatie si, de asemenea, am avut ocazia sa interactionez cu oameni frumosi si diferiti.

 

Camelia Gheorghita/Deva

A fost o experienta unica.

Mi-am dorit acest curs si l-am asteptat cu mare nerabdare; am simtit ca dupa acest curs viata mea se va schimba si prin toate exemplele, trairile, sentimentele, cunostintele si ajutorul grupului si nu in ultimul rand al tau, Connie, visul meu s-a realizat.

Viata mea se va schimba si asta pentru ca am realizat ca eu sunt persoana care conteaza asa cum este, ca nimic nu este intamplator in viata, si ca ceea ce esti astazi este foarte important; ca maine, cu siguranta, daca dai drumul barierelor vei fi mult mai bun, mai complet, dar la fel de important ca si ieri.

Multumesc din suflet si sper sa pot aplica tehnica foarte bine si sa o recomand si altora, sa se bucure si ei.

 

Boris Feghiu/Bucuresti

Cu ocazia acestui curs am deprins o noua metoda de citit, foarte eficienta, si in acelasi timp mi s-au deschis noi orizonturi catre dezvoltare personala.

Pot sa spun ca acum am o noua jucarie cu care sa ma joc/relaxa zilnic.

De acum pot sa fac tot ce mi-am propus.

 

Adriana Simisnean/Zalau

–         ma bucur ca mi-am insusit tehnicile de fotocitire si imi promit ca le voi exersa si aprofunda

–         ma bucur ca am reusit sa vin si ma bucur si la sfarsitul cursului, ca am venit

–         ma simt bucuroasa ca am tot timpul din lume si toate cartile pe care vreau sa le citesc la dispozitie, ca pot sa acumulez multe cunostinte din vaste domenii

–         sunt increzatoare ca pot invata mai multe limbi straine, dar pentru inceput: engleza, maghiara si italiana

–         toate astea imi dau incredere in mine, curaj, ma simt entuziasmata la aceste ganduri

–         stiu ca cu ajutorul invatarii directe si a citirii sintopice imi voi imbunatati abilitatile si voi dobandi abilitati noi

 

Camelia Elena Pasat/Rm. Valcea

–         insusirea si posibilitatea de a exersa o abilitate noua cu un beneficiu major pentru viata mea

–         confirmarea faptului ca putem face mai mult decat credem

–         am acum abilitatea de a structura, folosind hartile mentale, informatia dintr-o carte, cu o mai mare usurinta si bucurie

–         posibilitatea de a reduce timpul acordat unei carti

–         am exersat stabilirea unei scop si a intentiei pe care o am atunci cand hotarasc sa citesc o carte

–         am inceput sa deprind obiceiul de a pune intrebari clare si concise.

 

Marius Cernea/Oradea

Am invatat cum sa folosesc mintea in nevoile mele; invat sa o coordonez  ca sa obtin maxim sau cel putin sa tind catre maxim de potential.

Am invatat cum sa facilitez conexiunea dintre constient si nonconsitient, sa accesez resursele pe care le detin.

Am invatat ca sunt genial si incep sa descopar bucatica cu bucatica genialitatea mea. Pana in present am avut insight-uri cu aceasta genialitate; acum am trecut la descoperirea ei.

 

Cristina Grama/Bucuresti

–         claritate in gandire
–         seninatate
–         entuziasm
–         intrebare corecta; raspuns imediat
–         tehnica noua
–         cunoastere de sine
–         deschidera orizontului
–         un timp petrecut cu oameni frumosi + schimb de informatii
–         surprise
–         noutati
–         speranta

 

Sanziana Fanica, Senior Account Executive, McCann Erickson Bucharest

Pentru mine, cursul de photoreading a fost o experienta deosebita; mi se pare ca acum am la indemana o intreaga lume de carti si nu mai trebuie sa imi fac clasiele griji pentru lipsa de tip. Mi s-au parut utile si tehnicile de citire rapida pe car le-am invatat si pe care le folosesc déjà cu succes la job. Este o experienta pe care as recomanda-o oricui pentru ca intr-adevar face o diferenta si iti da o senzatie aparte.

Carol Boisan, Deputy Commercial Director www.aquila.ro 

O lectie de viata despre resursele noastre interne neutilizate, ce modifica ierarhia prioritatilor personale si profesionale.  Un program sustenabil de consolidare a capabilitatilor, util oricarei comunitati de profesionisti , pe coordonate temporale ideale  care permit balansarea optima a spectrului personal, familial cu cel professional.   Un exercitiu de cunoastere,  entuziasm, creativitate, dorinta de schimbare si nu in ultimul rand de relaxare.  Connie este o profesionista; ea reuseste cu persuasiune, intrebari si raspunsuri pertinente sa exploateze experientele traite si nu in ultimul rand sa innobileze feedback-ul personalizat cu experientele proprii.

Cati Geambei, psiholog, Expert Wellness, Herbalife International.

Pentru mine, cursul de fotocitire a fost o adevarata revelatie. Initial, l-am privit ca pe inca un curs tehnic din categoria celor “n” metode de dezvoltare personala cu care eram obisnuita, psiholog fiind de profesie. Acum, dupa curs, ma bucur ca m-am inselat. Sincer, mi-a depasit asteptarile.

Simteam de mult ca am nevoie de o schimbare si cursul a venit la momentul potrivit.

Fotocitirea m-a ajutat sa (re)descopar in mine toate raspunsurile pentru orice fel de evolutie imi doresc: profesionala, fizica, emotionala, relationala, spirituala. Am inteles si am invatat cum sa-mi definesc personalitatea ca si cum as reuni bucatele dintr-un puzzle. Modul de a privi viata, lumea, universul…de la mici detalii zilnice pana chiar la filozofia mea personala a capatat noi valente si m-am transformat ca fiinta.

Sunt mai sigura pe mine, mai relaxata, mai echilibrata, rezultatele profesionale  s-au mbunatatit fantastic in doar doua saptamani dupa curs, avand abordari si actiuni pe care nu indrazneam sa le fac inainte; relatia mea de cuplu este mult mai profunda si ma simt un adevarat mentor printer colegi.

Cred ca valoarea cursului nu poate fi masurata. Depinde foarte mult de cat de dornic si hotarat esti sa imbunatatesti ceva in viata ta, din oric punct de vedere; insa beneficiile sunt enorme.

Cu siguranta, fotocitirea sunt acele doua zile din timpul tau care iti vor schimba viata!”

Catalin Micu spune

Buna seara, Connie.  Am reusit in sfarsit sa ma adun dupa acest minunat curs de Photoreading. Spun asta deoarece experienta ce a precedat cursului, in spatamana imediat urmatoare nu a fost tocmai placuta pentru mine, deoarece nu am realizat ca acest curs o sa scoata din mine tot ceea ce am de vindecat. Asa ca am lasat lenea la o parte si m-am apucat serios de munca cu mine.  Am ajuns la curs, nu intamplator si sunt fericit ca am ales sa fac acest pas.

Eu cred in teoria care spune ca tot ceea ce faci acum, in prezent, te pregateste pentru ceea ce urmeaza sa fie. Asa ca beneficiile au aparut instantaneu, pot sa spun ca am devenit prezent in cea mai mare parte a timpului si imi dau seama ca ma observ din ce in ce mai bine. Am vrut de mult sa pot sa ma studiez pe mine, dar nu gaseam o modalitate comoda, pentru ca este greu sa accepti unele lucruri si sa te impaci cu ele, deoarece mintea noastra constienta isi desfasoara activitatea, ori in trecut, ori in viitor. Absolvirea acestui  curs ma ajuta foarte mult sa realizez momentul prezent, sa ma bucur de el. Imi dau seama ca imi focusez atentia si ca raman conectat la mine chiar si atunci cand nu fotocitesc, deoarece ori cat as fi exersat nu reuseam sa imi dau seama cum sa mentin focusul in prezent, fara ca mintea mea sa nu calatoreasca unde vrea ea. Asa ca savurez inca aceasta placere de a ma gasi pe mine in cele mai ciudate ipostaze, cum ar fi sa imi centrez atentia pe o pietricica sau pe o insecta pana aceasta imi ocupa tot spatiul vizual. Este o alta lume pe care imi doream sa o descopar si nu stiam cum. Iar faptul ca reusesc sa gasesc raspunsuri la tot ceea ce ma preocupa, imi da mai multa incredere in mine. Cu drag

 

Valentina Dinca

Despre curs?  :)  Asa cum am mai spus, pentru mine cursul a fost in primul si in primul rand un prilej de a iesi un pic din rutina zilnica, de a ma relaxa complet si de a descoperi lucruri noi despre mine. A fost stropul acela de relaxare, gura aceea de aer de care am avut nevoie ca sa-mi incarc bateriile. Experienta e greu de descris in cuvinte, dar cu siguranta mi-a dat un plus de incredere si nu in ultimul rand, mi-a dat posibilitatea de a ma informa mult mai usor. De asemenea, fotocititul mi-a dat posibilitatea sa fiu selectiva in privinta cartilor pe care le citesc (integral), lucru care mi se pare foarte util.   Cu drag.

Mihaela Galatan

… sa multumesc Cerului ca te-am intalnit si ca am avut curajul sa fac cursul. Sa ma explic: saptamana trecuta, am intrat intr-o librarie si am incercat sa fotocitesc incaperea, huge de altfel, si la un moment dat m-am indreptat spre sectorul Health si pe ce crezi ca mi-au cazut prima data ochii? Pe Skinny Bitch of course. Pentru noi amandoi cartea asta a insemnat o trezire la realitate, cam tarzie, dar ne bucuram enorm ca s-a intamplat. Ca urmare, am facut o curatenie drastica in frigider si de cateva zile suntem vegetarieni fara pareri de rau si fara sa ni se para prea greu. Si asta thanks to you.  Deci pot sa spun fara exagerare ca facand cursul a fost o decizie inteleapta si ca asta mi-a schimbat viata. Pot in sfarsit sa-i inteleg pe cei care spun pe internet ca dupa curs VAD altfel si mai clar totul. Plus ca am dat peste scriitori de care habar n-aveam (Dale Carnegie, E. Tolle) si deci m-ai scos dintr-o ignoranta crasa.  Ma mai lupt cu hartile mentale la unele carti, dar stiu ca pana la urma o sa reusesc. Vreau sa te rog mult daca se poate ,sa-mi trimiti o lista cu titluri de carti care au insemnat ceva pentru tine, din orice domeniu. Inca o data MULTUMESC si mult succes in ceea ce faci.  Pe curand!

Eliza Traistariu, eleva

Buna! Vreau sa stii ca in momentul in care am iesit de la curs, m-am simtit exact cum spuneai in prima zi: increzatoare, fata mai zambitoare si parca si umerii erau altfel. Plus ca mi-am amintit unele lucruri pe care nu am idée de unde le stiam.

 

Madalina Nafornita

Consider ca participarea la cursul de fotocitire a fost una dintre cele mai bune decizii din viata mea, datorita oamenilor pe care i-am cunoscut si povestilor de viata pe care am avut placerea sa le ascult. Am venit la acest curs din curiozitate si ce am descoperit a fost o lume intreaga. In primul ran m-am descoperit pe mine, m-am “trezit’ si am inceput sa vad lumea cu alti ochi; este miraculous ce mi se intampla. Pe zi ce trece descopar mai mult si mai mult si am inceput sa am o mare placere pentru carti din dorinta de a acumula cat mai multe informatii.

Pare de necrezut ca poti intelege o carte in 30 de minute; am descoperit puterea nonconsitenta si faptul ca pot avea tot ce imi doresc.  Connie, iti multumesc pentru aceasta experienta.

Tudor Ioan Sandor, elev in clasa a XI-a

“ Pentru mine, cursul de photo-citire mi-a revolutionat modul de a percepe totul din jurul meu. Nu doar la nivelul cititului,ci pur si simplu am inceput sa VAD cate lucruri incredibile se intampla in jurul meu in fiecare zi.La doar o saptamana de cand am terminat cursul am citit deja 6 carti,toate destul de groase, si le-am inteles mai bine si am rezonat cu ele mult mai mult decat daca le-as fi citit in modul traditional.
Unul dintre rezultatele cele mai vizibile si concrete a fost nota mea din teza la lb latina, materie care nu o suportam de ani de zile, si la care abia daca aveam note de trecere, si acelea obtinute din copiat.Foto-citind manualul de latina timp de jumatate de ora in seara dinaintea tezei,am reusit a doua zi sa iau nota 8 in teza, fara sa copiez.
A inceput sa imi placa sa scriu,si chiar sa imi fac temele,cea ce pentru mine este destul de impresionant, fiindca eu nu ma vad ca un elev de tip A,dar am ajuns sa am rezultate la scoala de acest nivel, cu un efort minimal.
Cred ca secretul eficientei fotocitirii este sa exersezi constant.In felul acesta poti sa descoperi ca esti capabil sa obtii rezultate la care nici nu ai visat vreodata. Ideea este sa fii prezent.”

Alina Banu,
Manager partener-avocat partener coordonator, Banu Raclaru si Nasta SCA

Am descoperit un mod fabulos de a mă concentra, a surprinde esenţa unei cărţi, jucându-mă.

Andreea Tomescu, HR Manager, Unison Engine Components Bucharest SA

A fost o călătorie minunată, cea de care am avut parte în aceste două zile, alături de Connie şi colegii mei minunaţi de la curs. Aş putea spune că a fost mai mult decât un curs, a fost o experienţă de viaţă care s-a întrepătruns şi se va întrepătrunde de acum înainte cu aspecte din viaţa mea. Cursul este extraordinar, iar trainerul spectaculos. Plec de aici, pe lângă cunoaşterea pe care am obţinut-o, cu o stare de bine şi fericire că mi s-au întâmplat toate acestea. Mulţumesc pentru această experienţă foarte plăcută !

Athena Ioniţă, Logistic and Event Manager, Ewopharma AG

Acest curs reprezintă pentru mine o experienţă deosebită din prisma stimulării unor concepte deja cunoscute dar neaccesate până acum. Limitările, barierele în ceea ce priveşte cititul au fost înlăturate. Plec de la curs mult mai încrezătoare, curajoasă pentru ceea ce voi aplica de acum înainte.

Mirona Dolocan

Sunt un sceptic prin formaţie. Acest curs însă a avut darul să topească scepticismul în mare parte … şi mi-e teamă că exerciţiul în viitor s-ar putea topi integral.

Romeo Ioan, Preşedinte Director General, EUROCOM

O experienţă extrem de frumoasă care transformă cititul într-o aventură în care îţi provoci creativitatea şi intuiţia.

Rucsandra Hurezeanu, Director general, Ivatherm

Un curs extrem de util pentru cei ce vor să-şi mărească simţul normal de citire şi nivelul de înţelegere a unui text. O metodă prin care ajungi mai uşor la esenţă. Connie Larkin este un trainer de excepţie care te antrenează cu mult entuziasm şi succes în a-ţi depăşi limitele autoimpuse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *